Cursus (VOL)

Al een geruim aantal jaren geef ik keramiek cursussen voor  volwassenen. Het cursusseizoen loopt van September tot en met April. Een cursus bestaat uit 1 blok van 8 lessen die ieder ruim 2 uur duren. De cursus bestaat uit het maken van werkstukken die met de hand gevormd zijn (draaien is evt. ook mogelijk). Er wordt les gegeven aan zowel beginners als gevorderden. Je kan een eigen idee inbrengen maar ook werken naar een voorbeeld die u in de voorbeeld mappen uit kan zoeken. De mogelijkheden van klei worden zo al snel duidelijk en door de motivatie en inspiratie van de groep komen de mooiste werken tot stand.

Cursus Keramiek: 8 lessen op maandag en/of donderdagavond (19.30 uur – 21.45 uur) of dinsdagmiddag( 13.30 uur – 15.45 uur). Per blok van 8 lessen is het cursusgeld 100,00 euro exclusief glazuur en stookkosten. Hiervoor zijn de kosten 6,00 euro per kilo wanneer het beeld klaar is(hier staat geen maximum bedrag voor, is afhankelijk van hetgeen gemaakt wordt). De groep bestaat uit maximaal 8 personen.

De kosten voor 8 lessen zullen in één keer betaald moeten worden, voorafgaand aan de cursus. Per cursusperiode mag er 1 gemiste les ingehaald worden indien mogelijk. Er zal echter geen geld geretourneerd worden.

In onderstaand opgaveformulier staan de cursusdata vermeld.

Neem gerust contact op voor meer informatie 06-46 01 46 79 of via het Contactformulier op deze site.

Workshop

(1 dagdeel van 2,5 uur)

De kosten zijn 30,00 euro p.p. per dagdeel (minimaal 4 en maximaal  8 personen). Dit is exclusief glazuur en stookkosten. Hiervoor zijn de kosten 6,00 euro per kilo wanneer het beeld klaar is. Na deze workshop heeft u werkstuk gemaakt. Deze zal nog moeten drogen en gebakken worden. Na het glazuren en het opnieuw stoken van het werk is het klaar om meegenomen te worden. Dit kan 3 tot 4 weken in beslag nemen. Het workshopseizoen loopt het gehele jaar door, in overleg wordt er een datum en dagdeel gepland.

Wilt u uw collega’s eens op een ander manier leren kennen of met uw vriendinnen gezellig creatief bezig zijn. Bent u met een familie en zoekt u een leuke familie activiteit dan is wellicht een workshop keramiek een fijne aangelegenheid om u eens helemaal te laten gaan. U kunt hierbij denken aan het maken van beelden, schalen, maar natuurlijk is er ook ruimte voor uw eigen creatieve ideeën, waarbij ik  u kan helpen deze vorm te geven. Een workshop keramiek wordt gegeven voor groepen van maximaal 8 personen om zo aandacht te hebben voor iedere deelnemer. Er is wel een minimum aantal van 4 personen gewenst.

Neem gerust contact op voor meer informatie via het Contactformulier op deze site.