Keramiek cursus

Sinds een aantal jaren geef ik keramiek cursussen voor  volwassenen. Een cursus bestaat uit 1 blok van 8 lessen die ieder ruim 2 uur duren. De cursus bestaat uit het maken van werkstukken die met de hand gevormd zijn (draaien is evt. ook mogelijk). Er wordt les gegeven aan zowel beginners als gevorderden. Je kan een eigen idee inbrengen maar ook werken naar een voorbeeld die u in de voorbeeld mappen uit kan zoeken. De mogelijkheden van klei worden zo al snel duidelijk en door de motivatie en inspiratie van de groep komen de mooiste werken tot stand.

Cursus Keramiek: 8 lessen op maandag en/of donderdagavond (19.30 uur – 21.45 uur) of dinsdagmiddag( 13.30 uur – 15.45 uur) à 10 euro per les exclusief glazuur en stookkosten. Hiervoor zijn de kosten 4,00 euro per kilo wanneer het beeld klaar is(hier staat geen maximum bedrag voor, is afhankelijk van hetgeen gemaakt wordt). De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

De kosten voor 8 lessen zullen in één keer betaald moeten worden, voorafgaand aan de cursus. Per cursusperiode mag er maximaal 1 gemiste les ingehaald worden. Er zal echter geen geld geretourneerd worden.

In onderstaand opgaveformulier staan de cursusdata vermeld.

Neem gerust contact op voor meer informatie 06-46 01 46 79 of via het Contactformulier op deze site.


Geen velden gevonden.