Finaledag NK schapendrijven (6)

Finaledag NK Schapendrijven

Met rode konen van de zon zit ik nu op de bank. Moe maar zeer voldaan mag ik wel zeggen. Vandaag was dan de finale van het NK Schapen drijven. Dit gebeurde op het terrein bij de kennel ‘d Ambrise’s & Whitemoorborders (klik hier voor hun site)
Het was echt een prachtige dag. Geweldig om te zien hoe iedere keer weer opnieuw een herder met zijn hond de schapen zo goed mogelijk een parcours laat lopen, oftewel een run, want volgens mij heet het in de schapenwereld geen parcours. Aan het eind van de dag mocht ik bij de prijsuitreiking uitleggen hoe ik de schapen beelden had gemaakt en verschil had gegeven aan de 3e, 2e en 1e prijs. En wat stond ik te glimmen dat de winnaars zo ontzettend blij waren met hun prijs. Dit was een dag om in te lijsten.
Finaledag NK schapendrijven (1)Finaledag NK schapendrijven (5) Finaledag NK schapendrijven (6)

Finaledag NK schapendrijven (7)